spacer.png, 0 kB
Добродојдовте на Ивотехна

Parker Pneumatic Нашата компанија нуди професионални решенија за хидраулика и пневматика. Со нашето знаење и искуство комбинирано со брза, квалитетна и прецизна услуга работиме со производи од водечките светски производители на пневматски и електронски компоненти: Festo и Parker Pneumatic. Дополнително, во соработка со компанијата REM-B Hydraulics, достапни ни се производите на: Danfoss, Enerpac, Kawasaki, Linde, Parker, Rexroth, Vickers и Waltersheid

Одржуваме хидраулични и пневматски инсталации, обезбедуваме елементи и резервни делови за хидраулика и пневматика. Воедно вршиме поправка и репарација на хидраулични и пневматски цилиндри, регулатори и разводни вентили, цевки за хидраулични и пневматски цилиндри и тврдохромирани клипњачи. 

Повеќе...
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
Copyright ©2004 Ивотехна - Скопје
modified free joomla templates joomla tutorials joomla themes